Olgunlaştırılmış Tulum Peyniri

Geleneksel bir peynir olan Tahsildaroğlu Olgunlaştırılmış Tulum Peyniri beyaz ve krem renkte, yağlı, kolay dağılmayan, kendine özgü tereyağ kıvamında, yarı sert ve keskin bir tada sahiptir. Özellikle kahvaltılarda, kuruyemişler ve meyvelerle tüketimi yaygındır.

GRAMAJLAR

250 g.
500 g.
11,5 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1435 / 343
Yağ (g) 26,3
Doymuş Yağ (g) 18,1
Karbonhidrat (g) 2,6
Şekerler (g) 1
Protein (g) 24
Tuz (g) 2,3

ÜRÜNLER